כל כך התאמצתם במהלך השנה להקנות לתלמידים ידע וערכים.  בחרתם מקצוע מאתגר אך גם שוחק.

לנו יש היכרות רבת שנים עם מערכת החינוך, לימור השוקלטיירית הייתה בעצמה מורה שנים רבות , והיכולת להדרכה מוצלחת הינה הביטוי של ניסיון רב שנים בהוראה.

כעת התהפכו המצבים: אנו המדריכים והמורים הינם החניכים,

אנו מאפשרים לכם להתפרק, לצחוק וליהנות,   דרך התנסות בסדנת שוקולד והיכרות עם עולם מופלא, יצירתי ומתוק.

סדנת שוקולד לאירוע סיום שנה, הינה דרך מצוינת להיפרד מבית הספר, לצאת לחופשה, להתרענן ולחזור בשנה הבאה מלאי מרץ.

את הסדנה אפשר לתבל בכיבוד קל או ארוחה מלאה,

וכמובן להשתמש בכל אמצעי ההמחשה שנעמיד לרשותכם:

לברך, להיפרד, ולהודות לכל אלה שנתנו יד ונשאו בעול במשך כל שנת הלימודים והפכו אתכם לצוות מגובש.

תכני סדנת השוקולד ואורכה הנם חלק מאפשרות הבחירה שאנו מעמידים לרשותכם, כך גם תפריטי הארוחה, ניתן למצוא את הנוסחה הנכונה לתקציב נתון.

אנו גם נעמיד לרשותכם את אמצעי ההמחשה של המקום, וניתן יהיה במהלך הסדנה גם להשתמש בהם למצגת, לשאת דברים ולסכם שנה של פעילות.

 

לביקורכם אצלנו ישנה גם תמורה נוספת:

היכרות עם הפעילות המשותפת שאנו עורכים עם בתי ספר, שבהם יש תלמידי תיכון שלומדים כלכלה ויזמות עסקית,

אנו מארחים תלמידים מבתי ספר לשמיעת הרצאה בנושא יזמות עסקית, שבהם מסופר הסיפור שלנו:

מרעיון ועד הקמת העסק בפועל.

כאשר בסופה של ההרצאה מתקיים דיון ואנו עונים על שאלות התלמידים.

כל זה קורה בשיתוף עם המורים הרלוונטיים לנושא והתאמת ההרצאה לנושאים שנלמדו.

לאחר ההרצאה, חווים התלמידים את המקום תוך כדי סדנת שוקולד מעשית.

בנוסף לתלמידי כלכלה אירחנו גם תלמידים שלמדו כימיה, והתעניינו בתהליכים של "טימפור" השוקולד וכן תלמידים מבתי ספר מקצועיים בתחום הקונדיטוריה שנחשפו לפעילות השוקולד שבמקום.